Koska Bomo välillä pitää ns. paastoja, eikä syö... ja oksentelee, kävin ostamassa YO-apteekista Nutri Plus cat -geeliä. Lisäksi ostin Faliway -haihduttimeen uuden liuoksen, jonka otan käyttöön Kalymnoksen matkan jälkeen.

Tuosta Nutri Plus -tietoisuudesta voin vain kiittää Pinkin kasvattajaa, Merjaa Kennel Helmiäisestä! En ole keneltäkään eläinlääkäriltä saanut vinkkiä tuohon ja nyt kun sain Pinkin hoito-ohjeita, bongasin tuon. Reissun jälkeen käyn ohjeiden mukaan lisäostoksilla apteekissa.

Käytämme Viikin Yliopiston Apteekkia, koska Bomo käyttää erikoisruokia virtsakivialttiuden takia ja tuolta saa hyvät keskittämisalennukset.

Koiravakuutuksen (kattavan sellaisen) otan varmaan Tapiolasta, on edullisempi kuin Pohjola ja turva on kattavampi. Pohjolan eläinvakuutuksessa 180 päivän omavastuujakson aikana korvataan vakuutusmäärään (eli koiran ostohintaan) saakka. Tapiolassa hinta on huomattavasti (melkein 100e) halvempi ja tosiaan vakuutusturvakin on parempi.

Kävin samalla katsomassa Viikin 4Petsistä ANF:n Puppy 33/18 -kuivanappeja, piti ihan kysyä, onko niitä... Myyjäpoika asteli hyllyn eteen ja totesi, ettei niitä ole. Ei ehdottanut tilaamista, tmv. käveli vain takaisin tietokoneen taakse näpyttelemään. Ehkä siis parempi, etten kannata paikallista liikettä, jos sieltä ei saa palveluakaan.
Eilisen tutkimuksen perusteella ANF on kyllä parempi Pinkille, kuin esim. Royal Canin, jossa on paljon käytetty maissia, sen halpuuden takia.

Nyt matkalaukku kiinni ja Kreikkaan. Bomo jää kotiin ja äitini käy häntä hoitamassa. Parempi näin, ettei ennen Pinkin tuloa stressaa liikaa ja kun nyt on oksennellutkin...